4 november 2023

CC Den Amer Diest

Deuren 19:00u

Concert 19:30u

CC Den Amer Nijverheidslaan 24, 3290 Diest

Tickets enkel via online bestelling vanaf 1 juni 2023

Met grote vreugde en trots nodigen wij jullie uit voor een onvergetelijk concert!

Op zaterdag 4 november 2023 zal CC den Amer in Diest het podium zijn van een avond vol muzikale magie, met niemand minder dan de charismatische Ierse muzikant Johnny Logan als onze speciale gast.

Onder de titel “Ireland, of legend and lore” nemen wij jullie mee op een reis door de rijke muzikale tradities van Ierland. Van opzwepende ritmes van de Ierse dansmuziek tot de melancholische klanken van de Keltische ballades, verwachten jullie een scala aan emotionele ervaringen recht uit het hart van Ierland.
Onze muzikanten brengen met hun virtuositeit en passie voor muziek een gevarieerd programma ten gehore, bestaande uit klassieke stukken en eigentijdse composities.

En dat is niet alles! We hebben het voorrecht om Johnny Logan, de legendarische Ierse zanger, als onze speciale gast te mogen verwelkomen. Hij zal jullie betoveren met zijn kenmerkende stem en meeslepende performance, waarbij hij tijdloze hits en authentieke Ierse melodieën ten gehore zal brengen. Bereid je voor op een avond vol nostalgie en ontroering, terwijl Johnny Logan zijn muzikale erfgoed tot leven brengt.

Mis deze bijzondere avond niet!

Wees er snel bij, want de vraag naar kaarten is groot en we willen graag zoveel mogelijk muziekliefhebbers de kans geven om dit unieke concert bij te wonen.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Johnny Logan - VOLWASSENE
35,00
0 available
Sold Out
Johnny Logan - KIDS -12 JAAR
30,00
0 available
Sold Out