2 november 2024

CC Den Amer Diest

Deuren 19:00u

Concert 19:30u

CC Den Amer Nijverheidslaan 24, 3290 Diest

Tickets enkel via online bestelling vanaf NU

Dit jaar nodigt Koninklijke Harmonie Sint-Isidorus u uit voor een bijzondere muzikale ervaring in CC den Amer. Ons jaarconcert, getiteld “Simply the Best”, belooft een avond vol muziek, talent en verrassingen te worden.

Programma

**Deel 1: “Natuur”** 

Onze muzikanten nemen u mee op een reis door de natuur met harmonieën die geïnspireerd zijn op de schoonheid van de wereld om ons heen. Geniet van de muzikale interpretaties van landschappen, van de stilte van de bossen tot de grandeur van bergen.

**Deel 2: “Simply the Best” – Tina Turner en Lokaal Talent** 

Na een korte pauze verwelkomen we Maureen, een schitterende Tina Turner imitator, die bekend is van een populaire talentenjacht op televisie. Zij zal de zaal verlichten met enkele van de grootste hits van Tina Turner. Daarnaast krijgt lokaal talent, geselecteerd via onze audities in augustus, de kans om enkele nummers te performen met onze harmonie. Dit unieke segment biedt een podium aan opkomende sterren uit onze gemeenschap.

Doe mee met onze audities!

Heb je een passie voor muziek en wil je samen met ons optreden? Schrijf je in voor de audities die plaatsvinden in augustus 2024. Dit is jouw kans om te schitteren! Kijk op onze auditiespagina voor meer details over hoe je je kunt aanmelden.

Voor auditie-inschrijvingen: https://www.khsi.be/auditie

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij “Simply the Best” en samen een onvergetelijke avond te beleven!

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Simply The Best
25,00
285 beschikbaar
Simply The Best - KIDS min 12j
20,00
285 beschikbaar